Услови за користење на shop.uspenie-matka.org.mk

Вовед

Добредојдовте на shop.uspenie-matka.org.mk. Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате да ги почитувате следниве Услови за користење. Ве молиме внимателно прочитајте ги овие услови пред да ја користите нашата веб-страница.

Прифаќање на условите

Со пристапување и користење на оваа веб-страница, вие се согласувате да ги почитувате овие Услови за користење и сите применливи закони и регулативи. Ако не се согласувате со овие услови, ве молиме не ја користете нашата веб-страница.

Промени на условите

Ние го задржуваме правото да ги промениме или ажурираме овие Услови за користење во било кое време без претходно известување. Промените ќе стапат на сила веднаш по објавувањето на ажурираните услови на нашата веб-страница. Ваша е одговорноста редовно да ги проверувате овие услови за да бидете информирани за евентуалните промени.

Користење на веб-страницата

Дозволена употреба

Вие се согласувате да ја користите нашата веб-страница само за законски цели и на начин што не ги нарушува правата на другите, не ги ограничува или спречува нивното користење и уживање на веб-страницата.

Ограничување на користење

Забрането е да ја:

  • Користите нашата веб-страница на начин што може да предизвика штета на веб-страницата или намалување на нејзината достапност или пристапност.
  • Користите веб-страницата за пренос на или испраќање на несакани комерцијални комуникации.
  • Користите веб-страницата за какви било измамнички, лажни или незаконски активности.

Нарачки и плаќања

Прифаќање на нарачки

Со поднесување на нарачка на нашата веб-страница, вие давате понуда за купување на производите. Нарачката ќе биде прифатена откако ќе добиете потврда од наша страна.

Плаќање

Сите плаќања мора да бидат извршени преку методите наведени на веб-страницата. Ние го задржуваме правото да го одбиеме или откажеме било кое плаќање ако сметаме дека е измамничко или незаконско.

Политика на враќање и замена

Враќање на производи

Производите може да се вратат во рок од [број на денови] дена од датумот на приемот, под услов да се во оригиналната состојба и пакување. Трошоците за враќање се на товар на купувачот освен ако производот не е неисправен или не е тоа што го нарачале.

Замена на производи

Ако сакате да замените производ, ве молиме контактирајте не на [контакт е-пошта] со вашите детали за нарачката и причината за замената.

Интелектуална сопственост

Содржината на оваа веб-страница, вклучувајќи текст, графика, логоа, икони, слики и софтвер, е заштитена со авторски права и други закони за интелектуална сопственост. Сите права се задржани.

Ограничување на одговорност

Ние не сме одговорни за било какви директни, индиректни, случајни, последични или казнени штети кои произлегуваат од користењето или неможноста за користење на оваа веб-страница или нејзината содржина.

Приватност

Ваша приватност е важна за нас. Ве молиме прочитајте ја нашата Политика на приватност за информации за тоа како ги собираме, користиме и заштитуваме вашите лични податоци.

Завршни одредби

Применлив закон

Овие Услови за користење се регулирани и толкувани согласно законите на Република Северна Македонија.

Контакт

Ако имате било какви прашања или загрижености во врска со овие Услови за користење, ве молиме контактирајте не на:

shop.uspenie-matka.org.mk
телефон: +389 70 967 875
Е-пошта: [email protected]
Адреса: Манастир „Успение на Пресвета Богородица“ – ул.2 бр.107 Матка, Сарај, Скопје, Северна Македонија

Назив на правно лице: Вестментс-Матка Скопје
Матичен број: 7488181
Даночен број: 4075021507282
Број на сметка: 210074881810105

Ви благодариме што ја користите нашата веб-страница и ни ја доверувате вашата приватност.

Ви благодариме што ја користите нашата веб-страница!