Политика за враќање и рефундирање за shop.uspenie-matka.org.mk

Вовед

Ние во shop.uspenie-matka.org.mk се залагаме за вашата задоволност. Ако не сте целосно задоволни со вашата испорака, ние сме тука да ви помогнеме. Ве молиме внимателно прочитајте ја оваа Политика за враќање и рефундирање.

Враќање на производи

Услови за враќање

За да се квалификувате за враќање, вашиот производ мора да ги исполнува следниве услови:

  • Производот мора да биде вратен во рок од 15 дена од датумот на приемот.
  • Производот мора да биде во оригиналната амбалажа.
  • Производот не смее да биде користен или оштетен.
  • Мора да го имате доказот за купување (фактура или потврда за нарачка).

Процес на враќање

  1. Контактирајте не на [email protected] со вашите детали за нарачката и причината за враќање.
  2. Ќе ви обезбедиме упатства за како да го вратите производот.
  3. Пратете го производот назад на нашата адреса: Манастир „Успение на Пресвета Богородица“- ул.2 бр.107 Матка, Скопје, Македонија

Трошоци за враќање

Трошоците за враќање на производот се на товар на купувачот, освен ако производот не е неисправен или не е тој што сте го нарачале.

Рефундирање

Услови за рефундирање

Откако ќе го примиме и провериме вашиот враќан производ, ќе ве известиме за статусот на вашето рефундирање. Ако вашето враќање биде одобрено, ќе започнеме со процесот на рефундирање.

Исклучоци од правото за рефундирање

Набавка на стоки изработени по спецификација на потрошувачот или на стоки што се очигледно прилагодени на потрошувачот (на пример, производи специјално дизајнирани за потрошувачот)

Набавка на оригинално затворени стоки што не се погодни за враќање поради хигиенски причини или заштитата на здравјето, а се отворени по испораката (на пример, достава на козметика)

Процес на рефундирање

  • Рефундирањето ќе биде извршено на истиот начин на плаќање што сте го користеле при купувањето.
  • Времето потребно за рефундирање може да варира во зависност од политиките на вашата банка или давател на услугата за плаќање.

Замени

Ако сакате да замените производ, ве молиме контактирајте не на [email protected] со вашите детали за нарачката и причината за замената. Ќе ви дадеме понатамошни инструкции за процесот на замена.

Неисправни или оштетени производи

Ако сте добиле неисправен или оштетен производ, ве молиме контактирајте не веднаш на [email protected] со детали и фотографии на неисправноста или оштетувањето. Ќе ви понудиме замена или рефундирање во зависност од ситуацијата.

Контакт

Ако имате било какви прашања или загрижености во врска со оваа Политика на приватност, контактирајте не на:

shop.uspenie-matka.org.mk
Е-пошта: [email protected]
Адреса: Манастир „Успение на Пресвета Богородица“ – ул.2 бр.107 Матка, Скопје, Македонија

Ви благодариме што ја користите нашата веб-страница и ни ја доверувате вашата приватност.