Манастир Успение на Пресвета Богородица, Матка

МОНАШКИ ТВОРБИ

Икони

Шолји

Кадилници

Приврзок-месинг

Приврзок сребро и родиум

Приврзок-сребро

Лековито миро

Лековити масла

Лековити креми

Ликери

Зимници

Слатка

Тоте торби

Мали ташни

Разделници

Икони

Со леен оков
Со кован оков

Каталог

Приврзоци

Од сребро и родиум
Од антиалегриско сребро
Од месинг

Каталог

Бројаници

Икони

Везени

Каталог

Оплеменети

Икони
Шолји
Кадилници

Каталог

Лековити

Мира
Масла
Креми

Каталог

Зимници

Ајвар
Слатка
Ликери

Каталог

Везени

Везови во рамка
Разделници
Тоте ташни
Мали ташни

Каталог
Изберете

Орнаменти

Според орнаментиката, има неколку типа на производи - Велјуса, Скопска блатија, МКД, Стоби, Хераклеа..