Храмови прекривки Новотихвински

 

На овој модел одејанија, основата на дизајнот на везот е од сестрите при Новотихвинскиот манастир, кој се наоѓа во Екатеринбург, Русија.

 

 

 

Материјал:  кадифе

Конец:  Gunold Sulky, Gunold Mety