Ликер од црно вино и кафе

1.000 ден


Одличен диуретик и ја стимулира циркулацијата на крвта, а бидејќи црното вино содржи антиоксиданси и флавоноиди помага во смалување на ризикот од Алцхајмер и кардиоваскуларни заболувања, одлично делува и кај зголемениот холестерол, затоа што антиоксидансите го спречуваат лошиот холестерол да оксидира и да ги оштетува крвните садови.
Продуктите за ликерот се од органско потекло. Се употребува квалитетно кафе во зрно.

 

Тежина: 0.5 l
Состав: кафе, вино, црн шеќер