Манастир Матка – кадилник

300 ден

 

Кадилникот е оплемент со цртеж на Богородичната ѕвезда која е детал и од постолјето за Чудотворната икона на Пресвета Богородица -Матка.

 

Димензии:
Материјал : керамика, контурни пасти
Боја на кадилник: сребрена
Боја на контурни пасти: сина