Нагоричане владички одејанија

 

Изработката на овие одејанија е направена со везени детали според елементи од одеждите од фрескописот на Михаил и Евтихиј во црквата од 11-ти век посветена на свети Георгиј во Старо Нагоричане.

 

 

SKU: SVL0NG Категории , ,