Синај свештенички одејанија

 

Одлика на овој модел на одејанија е едноставноста на дизајнот. Раскошноста на комплетниот изглед се добива со многукратно повторување на едноставните, но силни елементи. Самите елементи и ваквото решение на полнота на везот и постојаноста, се земени од Синајскиот манастир.

Изборот на конци за везење на овој модел одејанија, се нијанси на сребрена срма за сребрено-црниот полиставрион, и златни на златно-црвениот.

 

Овој продукт е моментално без залиха и недостапен.

SKU: SSV0SI Категории , ,

Дополнителни информации

Боја

Златна, Сребрена