Ликер од гоџи бобинки

1.300 ден


За комплетно зачувување на виталноста на организмот се препорачува ликерот од гоџи бери и ѓумбир. Штити од преладеност, грип и запаление на белите дробови и е одличен антиоксиданс. Го зајакнува имунолошкиот систем, го забавува процесот на стареење на организмот, штити од болести на срцето и крвните садови, ја регулира работата на уринарниот систем, дава сила и енергија.

 

Тежина: 0.5 l
Состав: гоџи бери, ѓумбир, ракија, црн шеќер