Слатко од цреши

300 ден


Домашно слатко од органски цреши приготвено по традиционален рецепт. Конзервирано на природен начин без вештачки додатоци, со што се зачувува целиот плод и природниот вкус на овошјето.

 


Тежина: 390 gr
Состав: цреши, шеќер