Слатко од вишни

300 ден


Домашно слатко од органски вишни приготвено по традиционален рецепт. Конзервирано на природен начин без вештачки додатоци, со што се зачувува целиот плод и природниот вкус на овошјето.

 


Tежина: 450 gr
Состав: вишни, шеќер