Слатко од смокви

350 ден

 

Домашно слатко од манастирските смокви приготвено по традиционален рецепт. Конзервирано на природен начин без вештачки додатоци, со што се зачувува целиот плод и природниот вкус на овошјето.

 


Тежина:  380 gr
Состав:  смокви, шеќер