Слатко од гоџи и сезонско овошје

300 ден

 

Домашно слатко подготвено со органски гоџи и сезонско овошје, со што се добиваат различни варијанти. Бербата на гоџи бобинките е во подолг временски период и комбинацијата се прави во зависност од моментално достапното овошје, со што се добиваат различни оргинални вкусови.
Конзервирано на природен начин без вештачки додатоци, со што се зачувува целиот плод и природниот вкус на овошјето.

 


Тежина: 100 gr
Состав: гоџи и јаболка или вишни, дуњи